Вести

Петковић: Још једна тирада лажи Млађана Ђорђевића

Члан Главног одбора Српске напредне странке и директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Петар Петковић изјавио је да све што лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић приписује као скривену намеру председнику Србије Александру Вучићу јесте још једна тирада лажи, којом део опозиције настоји да прикрије чињеницу да нема никакву политику, па ни елементарну одговорност према држави и њеним грађанима.

"Завере о којима говори Млађан Ђорђевић не само да нису политика председника Вучића и Владе Србије, већ је реч о стилу владавине због којег су Ђорђевић, Ђилас, Тадић, Јеремић и сви други њима блиски лажни борци за интересе Србије отерани са власти да се више никада не врате", оценио је Петковић.

Петковић је навео да је Ђорђевић својевремено, као један од најближих сарадника председника Бориса Тадића, био активан или пасиван саизвршилац у низу потеза који су бесповратно ослабили утицај Србије на Kосову и Метохији, и не може, како је рекао, сулудим оптужбама на рачун председника Вучића ни да опере своју кривицу ни да излечи савест због злодела која су он и његови политички пријатељи учинили Србији.

"Чак је и аранжман са Рио-Тинтом, на који њу ејџ гуру Млађан Ђорђевић данас баца дрвље и камење, подстакнут тобожњом бригом за животну средину, био склопљен у време када је он био на власти", указао је Петковић.

Петковић је Ђорђевићу поручио да грађани нису плитке памети и кратког сећања да би могле да им се продају безочне и дрске лажи какве им он свакодневно сервира.

 

 

 

Извор: Танјуг