Вести

Михајловић: Ђилас узалуд манипулише истраживањима

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да се поверење грађана проверава на биралиштима, и ако председник ССП-а Драган Ђилас верује да има подршку грађана, нема разлога да не изађе на изборе.

“Ако заиста верујете да сте толико надмоћни и да имате огромну подршку грађана као што тврдите, онда не би требало да вас занимају ни туђа истраживања ни њихови резултати. Изађите на изборе, па да видимо да ли заиста имате подршку којом се хвалите, или је она заправо минорна и зато сте нервозни", рекла је Михајловић.

Михајловић додаје да је било и на неким претходним изборима прилике да се измере рејтинг Ђиласа као политичара и његове странке, али да то нису урадили, већ су се сакрили иза приче о бојкоту.

“За Српску напредну странку избори никад нису били проблем, и некад кад смо били у опозицији и кад смо се борили својим програмом, и сада, кад грађанима говоримо шта смо урадили и представљамо план за који тражимо њихову подршку. Тако раде озбиљне странке, које знају да се воља грађана проверава на изборима. Узалуд манипулишете истраживањима ако немате иза себе подршку грађана, јер се на крају само она рачуна”, наводи Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг