Вести

Гојковић осудила претње смрћу председнику Александру Вучићу

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе и информисања Маја Гојковић осудила је претње смрћу које су упућене председнику Републике Србије Александру Вучићу на мрежи Инстаграм.

"Најоштрије осуђујем претње смрћу које су упућене председнику Републике Србије, посебно имајући у виду сазнање да их је упутило лице које је извршилац више кривичних дела. Позивам све надлежне органе да хитно реагују на ове опасне претње.

Покушаји да се и на овакав начин, претњама и застрашивањем, председник Вучић заустави у напорима да Србија постане модерна, уређена и успешна држава забрињавају сваког грађанина Србије, али уверена сам да то неће поколебати председника, који је и сам указао више пута да је свестан свих ризика и опасности које борба против криминала носи. Сигурна сам зато да  га ни ове последње претње, колико год биле страшне, неће зауставити у одлучној намери да се обрачуна са свим криминалним групама како би сви они који су прекршили закон, без изузетка, сносили кривичну одговорност“, рекла је Гојковић.

 

 

Извор: Танјуг