Селаковић: Опозиција је била и остала неспособна и неука

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.04.2024.

Никола Селаковић

Ни мало не чуде очајнички потези опозиционих медија који неумесним нападима на Милоша Вучевића, мандатара за састав Владе и председника Српске напредне странке, покушавају да га дискредитују.

Одавно су показали да њихова политика није упела да донесе Србији ништа добро и зато ни Вучићу, ни Вучевићу ни Српској напредној странци никада неће опростити што смо својим делима показали колико Србија може када је води озбиљан државник, и колико је та иста опозиција неука и неспособна и била и остала.

Одговор председника Вучића на њихову мржњу био је и остао вредан и марљив рад, и уверен сам да је управо исти такав рад али и посвећеност националним и државним интересима Србије и нашег народа квалификовао Милоша Вучевића за мандатара за састав нове Владе Србије. Ова политика је показала да су јој интереси Србије апсолутни приоритет и не треба да чуди што тајкуни у улози политичара и политиканата нападају све оне који такву политику воде. То одавно чине нападајући председника Вучића и његовог брата, а сада ће то све више чинити нападајући Милоша Вучевића, можда ће некада разумети да се не исплати бити опозиција својој земљи и своме народу, а можда и неће. Наше је остало да се својим радом и резултатима боримо да Србија буде јача и стабилнија и то ће бити прави одговор на њихову мржњу.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА