Божић: Мариника Тепић слепо служи интересима тајкуна

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 07.04.2024.

Сандра Божић

Осуђујем сваки помен деце и породице зарад политичког обрачуна, а то је одувек и био став СНС.

Отров који је својим уласком у политику донела Мариника Тепић, проширио се Србијом. Треба увек подсетити да је управо она та која је таргетирање деце политичких неистомишљеника легализовала као начин за обрачун. То ради и сада.

Она и њени следбеници ставили су мете на чело деце Александра Вучића, којима сви знају име и како изгледају. Моја деца су такође била мета напада Маринике Тепић, зато је она постала позната управо по томе да се са политичким неистомишљеницима обрачунава преко деце. Не постоји срамнија и одвратнија ствар која је забележена у историји српске политике, од изјава које долазе од Маринике Тепић, јер су готово увек проткане непатвореном мржњом. Видели смо да је спремна на све како би политички профитирала, а посебно када се ради о нападу на децу политичких противника. Тако јој не смета када њене најближе колеге прижељкују Вучићевој деци да буду убијена и стрпана у шахту “као Гадафи” или када њени следбеници на друштвеним мрежама позивају на убисто Вучића и његове деце.

Срамота је да себе назива лидером опозиције, жена која себи даје за право да нападом на нечију породицу обезбеђује масне напојнице тајкуна, чијим интересима слепо служи.

Само зато је и била спремна да изговара најгнусије лажи док је смрт страдале деце у мајском масакру користила за политичке поене своје интересне групе окупљене око Ђиласа. А под најстрашнијим изговором да родитељи немају тапију на бол.

Посејала је семе зла у српско друштво, па покушава да кривицу пребаци на друге. Неће јој проћи јер сви знају да јој је трунка власти важнија и вреднија од живота деце, што је и показала.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА