Вести

Ђурић: Променићемо лице Србије

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије, Марко Ђурић, поручио је у Старој Пазови да у свету који се убрзано развија ни Србија себи не може да приушти колебања и успоравање развоја, и зато је од кључног значаја да у наредне четири године напредак наше државе буде настављен уз вођство Српске напредне странке и председника Александра Вучића.

Ђурић је истакао да ће наша земља у складу са планом "Србија 2025" променити своје лице.

"Ми смо једина политичка снага која политику и судбину Србије планира деценијама унапред, а наше је да у наредне четири недеље објаснимо људима зашто је важно да и они буду део те борбе", рекао је Ђурић.

Предстојећи избори ће, уверен је Ђурић, бити још једно часно и победничко поглавље у историји СНС, јер, како је објаснио, напредњаци не продају политичку маглу, већ нуде резултате и јасну политику развоја и напретка.

"Политичке алтернативе СНС су људи који су од 2000. до 2012. угасили 4000 предузећа која су градили наши очеви дедови, то су људи који не би били у стању да заштите ни највиталније српске интересе", рекао је Ђурић.

Победа СНС је истовремено, како је објаснио, и најбоља гаранција очувања српских државних и националних интереса на Kосову и Метохији.

"Можете да изађете пред људе и кажете да Србија неће прихватити било чији диктат, да ће штитити своје интересе као суверена држава, али и да ће наставити да више него било када раније пружа помоћ нашим људима на KиМ. Они су данас Србија на KиМ", поручио је Ђурић.

Ђурић је са поносом истакао да СНС привлачи и велики број припадника националних мањина, и да остварује убедљиве победе у национално мешовитим срединама, јер је успела да створи критичну масу људи свих националности и њихово окупљање око приоритета државне политике.

Ђурић се, такође, у Новом Саду састао са полазницима академије младих лидера СНС, са којима је, такође, разговарао о предстојећим изборима и ситуацији на Kосову и Метохији.

 

 

 

Извор: Танјуг