Саопштења

Вујовић: Од пресудне је важности да грађани покажу јединство

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 23.03.2020.

 

Ирена Вујовић

чланица Председништва Српске напредне странке

 

У ситуацији у којој се тренутно налази наша земља, од пресудне је важности да грађани покажу јединство, солидарност, дисциплину и да пруже подршку председнику Александру Вучићу и Влади Републике Србије у свим мерама које су донете у циљу сузбијања епидемије вируса Цовид-19.

Највећу борбу воде лекари и здравствени радници. Хајде да се захвалимо и њима и нашој држави за све што чине да би сачували наше здравље и наше животе, тако што ћемо поштовати донете мере и препоруке надлежних и остати у својим домовима док траје ова криза.

У Србији су пре многих европских земаља предузете радикалне мере у циљу заштите становништва од корона вируса.

Многи подржавају, неки осуђују, сутра ће бити и оних који ће да туже државу али људи морају да знају да се све ово ради за њихово добро. Није први пут да председник Александар Вучић доноси нимало лаке мере. Вучић је показао одлучност и спремност и у спровођењу најтежих економских реформи у нашој земљи, које су се показале као успешне. Све што ради, ради за добробит Србије и њених грађана и треба да му будемо захвални на томе. Захваљујући његовом угледу и добро вођеној спољној политици, грађани Србије могу да се осећају привилеговано што светска сила, као што је НР Кина, воли Србију и чини све да нам помогне да што пре изађемо из кризе. Кинези су једини који најбоље познају проблем и помоћ њихових експерата биће од велике важности у наредном периоду да се изборимо са корона вирусом.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка