Саопштења

Орлић: СзС не бира средства у покушајима да се о било коју несрећу окористи

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 10.03.2020.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Скупина људских олупина и најобичнијих бедника, која себе назива „Савез за Србију“, не бира средства у дрипачким покушајима да се о било коју несрећу окористи, да је прљаво и подло, како само они то умеју, злоупотреби за клеветање државе, ширење хистерије и уживање у сопственим морбидаријама.

Нека оставе те лопуже, већ потпуно обневиделе и изобличене од мржње и похлепе, једном на миру и државу која чини апсолутно све да људе заштити, и народ ком је преко главе да му памет соле тајкуни и њихове вуцибатине. Фамозни „стручњаци“ за све, у чије је време званично 137 људи умрло од грипа, а да о пандемији у медијима није могао поштено ни глас да се пусти. Који су умели стручно само да то медијски заташкавају, крију и лажу, уместо да народ обавесте о опасностима које су претиле и нешто конкретно предузму. Неизоставно, умели су и да краду - у томе су бар непревазиђени. Док је вирус пре 10 година односио главе људи, они су се међусобно препуцавали на тему ко је увезао вакцине и ко се колико уградио. Јер их је само зарада увек занимала, и тада баш као и данас, а људски животи их нису занимали никада.

Тих 137 званично преминулих, а према проценама стручњака које је због организованог заташкавања од стране бившег режима тешко потврдити - жртава је било и неколико пута више, прави су приказ „бриге“ ових бедника за народ у Србији. Оних који сеире због вести да је нови човек заражен, а највише би се обрадовали да неко умре, па да се онда још више острве на државу коју више нису у прилици да пљачкају и уништавају. Такви да се докопају власти било где, потпуно је јасно - ту не би било живота никоме другом. Народ то добро види и баш зато је ове политичке стрвинаре и вечито незасите безумнике са друштвене депоније - трајно изоловао.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА