Саопштења

Орлић: Шта тајкунско - лоповски "савез" сања и чему се нада

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 06.03.2020.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Шта тајкунско - лоповски "савез" сања и чему се нада, то њихов дежурни буздован Бошко Обрадовић ради и гласно саопштава. Вечити ловци у мутном, навикли да наплаћују туђу муку, сада опет траже - да избора не буде.

И потпуно је јасно шта је прави разлог томе. Након што им се друштво разбежало из измишљеног "бојкота" на све стране, гледали су и како за једно поподне више од 50.000 поносних људи пуног срца даје подршку изборној листи "Александар Вучић - За нашу децу." Та је слика тајкуне и њиховог дежурног љотићевца, који сви заједно нису у стању ни 150 људи из 3 града да окупе, изгледа - сасвим дотукла. Одговор који је тим путем народ дао на њихову бесомучну хистерију и покушаје да се насиљем докопају власти, био је више него јасан.

И ту лежи прави разлог нервозе бившег режима. Нема то никакве везе са лагаријама о наводној бризи за изборне услове и демократију. Оног момента кад су пустили Обрадовића да гласно призива државне ударе, грађански рат и завођење војно - полицијске диктатуре под чизмом тајкуна, показали су да их не занимају ни избори, ни демократија. Само гола власт и народне паре њих занимају, па макар и по цену несреће за све друге.

Народ у Србији ове је штеточине одавно прозрео и послао их дубоко на маргину, где је мраковима из ружне прошлости једино и место. Србија је данас окренута изградњи своје будућности, развоју и напретку, што значи: политици Александра Вучића и Српске напредне странке. Ова политика чини Србију местом за сву њену децу, и зато она добија снажну народну подршку. На слободним и демократским изборима 26. априла показаће се, уверен сам: да је та подршка већа него икада.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА