Саопштења

Марковић: Тепић би манипулацијама да оспори опоравак Крушика

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ / 10.03.2020.

 

Александар Марковић

члан Главног одбора Српске напредне странке и Народни посланик

 

Срамота је што Мариника Тепић одлично зна да је рачун „Крушика“ у блокаду доспео 2011. године и то за вртоглавих 1,4 милијарди. Срамота је што Мариника Тепић зна и да је у време власти њених партијских шефова фабрика гурнута у дуговања банкама, добављачима и осталима која су се мерила милијардама, да радници нису примали плате месецима, да им се нису уплаћивали доприноси и то све док су она и остали из данашњег Савеза за Србију доносили одлуке у овој земљи. И баш зато је срамота што Мариника Тепић данас својим манипулацијама покушава да оспори опоравак и развој истог тог „Крушика“.

Срамота је и да ниједно извини никад није упутила грађанима Србије када је у месецима за нама лажно оптуживала Србију да наоружава оружјем из „Крушика“ џихадисте, када је делила лажни прилог својих присталица у којем наводно „Раша тудеј“ оптужује Небојшу Стефановића да наоружава ИСИС, да је подсетим да се због тога званична Москва огласила и саопштила да је згрожена примитивним монтажама којима се покушавају подривати односи Србије и Русије.

Да је подсетим да је срамотно износила тврдње да Стефановић и Вучић продају оружје и од тих пара плаћају повлачење признања лажног Косова, за шта су јој се захвалили силно у Приштини. Да су нон-стоп она и саборци понављали да је фабрика банкротирала. Да је подсетим да су се због њених и лажи њених сабораца из „Крушика“ морали оглашавати, да их моле да им не штете угледу и угрожавају пословање. Мимо теме, боље и да не подсећам да говоримо о њеним тврдњама да је фарма кока носиља која постоји од седамдесетих година у Моровићу, државна плантажа дроге.

Госпођо Тепић срамота је што вам је одговорност потпуно страна, што су вам интереси ,не само радника у „Крушику“, већ сопствене земље потпуно страни. Једино што вам је блиско су ситни политички поени и јефтини маркетиншки трикови.

Александар Вучић је „крив“ зато што покушава да спаси и опорави све оно што сте ви упропастили, распродали и очерупали широм Србије када сте били на власти. „Крив“ зато што се бори за опстанак фабрика, нове инвестиције, нова радна места, веће плате, ауто-путеве и углед Србије у свету.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка