Саопштења

Марковић: Бошко Обрадовић прижељкује Србију у којој је дозвољено масно лагати

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ / 17.03.2020.

 

Александар Мaрковић

члан Главног одбора Српске напредне странке и Народни посланик

 

Морам признати да с нестрпљењем чекам најављено Бошково штиво, јер очекујем да у њему пронађем све о повезаности лидера Савеза за Србију са познатим криминалцима и нарко-дилерима.

То је идеалан начин да се све фантазмагорије Бошка Обрадовића коначно нађу на једном месту, и да нам објасни и разјасни пре свега своју повезаност са „звездарским кланом“, улогу осуђеника блиског „раковичком клану“ у својим страначким одборима, али и везе са ухапшеним Младеновчанином Младеном Новаковићем званим Тоцило, који је подсећам, ухапшен са 77 килограма хероина.

Такође, није згорег ни да нам објасни везу између Маринике Тепић и Новака Филиповића, ухапшеног у Панчеву са још тројицом због поседовања 1,4 килограма опојних дрога и великом количином муниције.

Уверен сам да Бошко може да нам појасни и однос његовог шефа Ђиласа са шураком Дабовићем, који је подсећам ухапшен са 2,4 килограма чистог кокаина.

Јасно је свима и зашто Бошко чезне и пати за временима када је његов шеф Драган Ђилас тужиоце и судије бирао по страначкој опредељености, а једини и најважнији услов је била припадност управо Ђиласовој странци.

Очигледно је да Бошко Обрадовић прижељкује Србију у којој је дозвољено масно лагати и брутално пребијати породице политичких неистомишљеника.

Из свега наведеног, потпуно је јасно зашто Бошко све гласније и агресивније лаже о Александру Вучићу и Небојши Стефановићу, као што је јасно да  не може да поднесе резултате које су остварили у интересу Србије и свих њених грађана, као што је јасно да својим лажима не могу умањити подршку коју грађани пружају управо Вучићу и Стефановићу у њиховој борби за бољу будућност Србије.

 

 

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка